Over ons

Welkom bij ONE CUBE – het innovatieve bedrijf waar de container centraal staat in al zijn facetten.

Ons concept is ontstaan uit twee essentiële behoeften: veiligheid en plezier. We hebben opgemerkt dat er een schrijnend tekort is aan toegankelijk zwemwater in Vlaanderen. Hierdoor krijgen veel kinderen niet de kans om voldoende watergewenning te ontwikkelen, wat van cruciaal belang is voor hun veiligheid. In samenwerking met SWIMCOOL, dat al zwemlessen aanbiedt in openbare zwembaden, zijn we aan de slag gegaan. Met vastberadenheid hebben we besloten om hierin een significante verandering teweeg te brengen.

Als startup richten we ons momenteel voornamelijk op zwembaden, omdat we merken dat de behoefte hier het grootst is. Maar er staat meer op de planning. Naast het ONE CUBE ’to swim’ concept, zijn we bezig met het ontwikkelen van drie andere concepten die in de toekomst zullen bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Deze concepten zijn ONE CUBE ’to live’, ’to eat’ en ’to drink’. Meer informatie hierover volgt later.

Bij ONE CUBE draait alles om ontdekken, en dat is precies wat onze inspirerende slogan, ONE CUBE ’to discover’, belichaamt. We dagen je uit om een wereld te ontdekken waarin je kunt zwemmen in een volledig functioneel zwembad, gehuisvest in een compacte container. Dit revolutionaire idee stelt ons in staat om zwemplezier en ontspanning te brengen naar locaties waar traditionele zwembaden geen optie zijn.

Ontdek de mogelijkheden van ONE CUBE en ervaar een nieuwe dimensie van zwemmen en genieten.

Wat maakt ONE CUBE zo bijzonder? Ten eerste bieden we een op maat gemaakte ervaring. Of je nu een particulier bent die een zwembad wilt toevoegen aan je achtertuin, een sportclub die wil investeren in een alternatieve trainingsfaciliteit, of zelfs een evenementenorganisator die iets unieks wil bieden aan je gasten – ONE CUBE past zich aan jouw behoeften aan.

Onze containers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een perfecte zwemomgeving te creëren. Van het temperatuurbeheer tot het geavanceerde filtersysteem, we garanderen dat elk zwembad binnenin een ONE CUBE-container voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne.

Bovendien is onze aanpak duurzaam en milieuvriendelijk. We maken gebruik van energie-efficiënte systemen en verminderen waterverbruik door geavanceerde recyclagetechnieken toe te passen. Bij ONE CUBE streven we ernaar om niet alleen jouw zwemervaring te verbeteren, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de mogelijkheden van ONE CUBE. Of je nu op zoek bent naar een zwembad voor privégebruik, professionele doeleinden of evenementen, wij bieden de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw zwemervaring naar een geheel nieuw niveau tillen.

ONE CUBE – “to discover”

Partnerships